1 vacature 26.10.2019

Functieomschrijving: Zwemdocent

Wij zoeken een enhousiaste en gedreven part-time Zwemdocent (7 uur per week)

  • zondag van 11:00-14:00 en op maandag van 14:45-18:30
  • daarnaast als invalkracht bij vakantie of ziekte van een van jouw collega's

Physical Fitness is reeds 37 jaar een begrip als het gaat om zwemles en fitness.

Sinds 1982 biedt Physical Fitness haar leden naast het fitnesscentrum een zwembad & sauna's aan om te zwemmen en te relaxen. Daarnaast gebruiken wij het zwembad voor het leren zwemmen aan zowel kinderen als volwassenen.

Zoín 250 kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar leren bij ons zwemmen volgens het officiŽle Zwem-ABC. Ons zwembad van 10 bij 6 meter bevat water van 30ēC en biedt ruimte voor kleine groepen van maximaal 8 kinderen. Letterlijk duizenden kinderen behaalden inmiddels hun zwemdiploma bij Physical Fitness. Kan jij ons helpen nog meer kinderen blij te maken met het behalen van hun zwemdiploma? Begin dan je loopbaan als Zwemleraar bij Physical Fitness!

Wegens uitbreiding van ons lesaanbod zoeken wij versterking van ons docententeam. Wij gaan extra zwemlessen aanbieden op zaterdag, zondag en maandagmiddag. Kun jij op deze dagen zelfstandig lesgeven en heb je een diploma Zwemleraar, Zwemdocent ookwel Zweminstructeur op zak? Stuur dan een mail met motivatie en werkervaring.

Wat houdt de functie in?

Je zorgt voor leuke, gezellige en professionele zwemlessen in ons zwembad in Woerden.

Je bent creatief in je les en je kan kinderen gerust stellen als ze zenuwachtig of angstig zijn. Je bent netjes op tijd en legt de zwemlesspullen klaar zodat de les meteen kan beginnen als de kinderen uit de kleedkamer komen. Je houdt daarnaast toezicht op de kinderen die tijdens de les naar de WC gaan en daarnaast op de leden van ons fitnesscentrum die gebruik maken van de sauna's.

Hoe voer je de functie uit?

Met jouw diploma Zweminstructeur zorg je ervoor dat de kinderen volgens de regels en richtlijnen afzwemmen. Daarnaast zorg je ervoor dat de kinderen het leuk vinden, waardoor ze op een positieve manier praten over de zwemles tegen hun ouders, klasgenootjes en vrienden. Hierdoor willen nog meer kinderen bij jou op zwemles.

Omdat je met kinderen werkt is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt twaalf collega's die werken bij onze twee locaties in Montfoort en Woerden. Drie van deze collega's werken in ons zwembad in Woerden (twee oproepkrachten die tevens achter onze receptiebalie werken en een vaste zweminstructeur die doordeweeks en op zaterdagmorgen lesgeeft). Met dit team zijn wij continu bezig om mensen zo enthousiast mogelijk te helpen met sporten en om ze te laten genieten van hun bezoek aan ons centrum. Daarnaast is het onze taak om kinderen in de korte tijd goed te leren zwemmen en klaar te stomen voor diplomazwemmen in zwembad De Wel in Nieuwkoop. Hygiene en goed gastheerschap/service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een vast startsalaris voor de vaste uren, plus extra inval-uren
  • Een Reiskostenregeling
  • Een Gratis lidmaatschap bij onze fitnesscentra (Woerden en Montfoort)
  • Vooruitzicht op meer uren zwemles bij toename aantal kinderen op de wachtlijst
  • Een gemoedelijke en gezellige werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het fitnesscentrum (receptiebalie/fitnessinstructie)

Past deze functie bij jou en ben je enthousiast?

Stuur je sollicitatie en cv  naar mderode@hotmail.com

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of wil je wat meer weten over deze functie of over Physical Fitness bel dan gerust met Milan de Rode, locatiemanager Woerden via 06-26022770. Neem een kijkje op onze website voor een indruk.

Soort dienstverband: Part time